canlı destek

Final ve Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Ege Üniversitesi Senatosu’nun, 30.04.2020 tarihli ve 12 sayılı toplantısında alınan kararlar gereği Ege Meslek Yüksekokulundaki birinci ve ikinci öğretim programlarında;

Final Sınavları :          08-21 Haziran 2020

Bütünleme Sınavları: 22 Haziran – 05 Temmuz 2020

tarihleri arasında Üniversitemizin “Ege Ders Platformu” üzerinden Senatomuz kararına uygun olarak yapılacaktır.

Yapılacak final ve bütünleme sınavları için her öğrencinin kayıtlı oldukları her bir ders için “Ege Ders Platformu”nda dersi veren öğretim elemanınca yapılacak final ve bütünleme sınav duyurularını takip ederek sınavlar kapsamında hazırlayacakları ödev vb. sınav evraklarını belirtilen tarihler aralığında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Sınav evrakını “Ege Ders Platformu” sistemi üzerinden yüklemede sorun yaşayan öğrencilerin ilgili dersin öğretim elemanı ile iletişime geçerek ilan edilen tarihler arasında sınav evrakını iletmeleri gerekmektedir. Herhangi bir nedenle sınav evraklarını verilen süreler içerisinde sisteme yükleyemeyen / iletemeyen öğrenciler sınava girmemiş kabul edilecektir.

Önemle tüm öğrencilerimizin bilgilerine sunulur.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ