EGE ÜNİVERSİTESİ

19 Ağustos 2019

TARİHİNDE YAPILACAKTIR

SON BAŞVURU TARİHİ: 26 Temmuz 2019

(Mesai Saati Bitimine Kadar)

Başvurular Evrak Kayıt’a yapılacaktır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR !!!

1) Dilekçe ile başvuruda bulunmak zorunludur.

Dilekçeye, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan alınacak yeni   tarihli “Mezuniyet Transkripti”

ile “Nüfus Cüzdan Fotokopisi ile eklenecektir. (EHLİYET KABUL EDİLMEZ)

2) 26 Temmuz 2019 tarihinden sonra verilen dilekçeler işleme alınmaz. (Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.)

3) Dilekçe ile başvuruda bulunmayan veya dilekçesi üzerinde adı, soyadı veya imzası eksik olan

öğrencilerin başvuruları dikkate alınmaz.

4) Evrak Kayıt haricinde başka bir yere verilen dilekçeler hakkında sorumluluk kabul edilmez.

5) 2018 ÖSYS Girişli  öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

6) 2017 Girişli olup, daha önce kayıt donduran öğrenciler Tek Ders Sınavına  giremez.

7) Bahar Dönemi  kayıt yenileme yapmayan  öğrenciler Tek Ders Sınavına  giremez.

Bahar Yarıyılında dersi olmayan öğrencilerin 2018-2019 Güz  yarıyılında kayıt yenileme

yapmış olmaları gerekmektedir.

8) Mezun durumda olmayan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

9) Devamsız, Lab’dan Başarısız ve daha önce hiç alınmamış derslerden Tek  Ders Sınavına girilemez.

10) Daha önce Tek Ders Sınavı girmiş olan öğrenciler Tek Ders Sınavına giremez.

(7143 Sayılı Kanun (2018) Af öğrencilerinden mezun durumunda olanlar başvuru yapabilirler;

incelemeler sonunda durumları uygunsa ve daha önce Tek Ders sınav hakkını kullanmamış

iseler Tek Ders Sınavına alınacaklardır.)

Not: Dilekçe örneği fotokopiden temin edilebilir.  (İlan Tarihi:07.05.2019)

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN >>>>>>>>